Wesley Aaldering: Nederlands Kampioen Enduro 2019

Wesley heeft afgelopen jaar de overstap gemaakt van motorcross naar enduro. Dat pakte goed uit want hij werd Nederlands kampioen!! Daarnaast heeft hij in November zijn eerste SIXDAYS Enduro gereden in Portugal; een hele ervaring met een mooie afsluiting, een zilveren medaille!
Vanwege zijn kampioenschap zal Wesley in 2020 over moeten naar de ‘inters’. Hij zal wederom rijden op een 450cc Husqvarna, maar nu in de E2 klasse. Het enduro seizoen bestaat uit 9 wedstrijden, waarvan er twee in België georganiseerd worden. Ook zullen de Belgen in Nederland meerijden.

Op 29 februari gaat het seizoen van start in Enter. Kijk voor de rest van de data op onze kalender!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Enduro riding 👌🏼#AltopGroep#altopmotorsport

Een bericht gedeeld door Wesley Aaldering (@wesley_aaldering) op