Afgelopen weekend stond de wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Zelhem op de kalender. Bas Klein Haneveld was die dag de enige Altop Motorsport rijder in het veld. Bas was echter niet helemaal tevreden over zijn race:

“De voorbereiding was dit keer niet zo goed, omdat ik de dag erna moest vertrekken naar de zesdaagse enduro in Portugal. Ik kon me slecht concentreren op de wedstrijd. Daardoor heb ik niet laten zien wat ik had willen laten zien. Ondanks dat ik niet tevreden was over mijn tijden, heb ik geprobeerd mijn rondjes met plezier af te maken.” Bas sloot zijn seizoen af met een zesde plaats in de E2 klasse.

Wesley startte niet in Zelhem, maar toen het tijd was voor de huldiging was hij wel van de partij. Wesley had namelijk in de rest van het seizoen al genoeg punten behaald om de kampioenstitel binnen te slepen! Hij nam de prijs in ontvangst en kan dus terugkijken op een mooi enduro seizoen.

Inmiddels zijn de heren in Portugal aangekomen voor de Sixdays Enduro. Ter voorbereiding volgen ze nog een training om aan de buitenlandse harde ondergrond en rotsen te kunnen wennen.

Hoe het de heren is vergaan tijdens de Sixdays Enduro lezen jullie uiteraard op deze website!

We wensen de heren veel plezier en succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.