Ondertussen in Portugal

Na een reis van bijna 2500km zijn Wesley en Bas dinsdagavond aangekomen in de Portugese plaats Portimão. 🇵🇹 Wesley praat ons even bij…

Proefrijden

Omdat de Portugese grond andere uitdagingen kent dan de Nederlandse bodem, hebben we die middag eerst onze motoren getest bij Wim Motors Academy Portugal. Dit is een prachtige locatie met 34 hectare aan privé enduro terrein, met daarbij faciliteiten zoals een was- en werkplaats waar wij gebruik van mochten maken. Hier kregen we een goed idee en gevoel van de harde ondergrond en hoogteverschillen op de track.

Verkenningstocht

De rest van de week zijn we de ruim 60km tellende proeven lopend gaan verkennen. Het zijn negen mooie en lange proeven met hoogteverschillen.

Keuring

Vrijdag was het tijd voor de administratieve en de technische keuring. Ook moesten we onze motor inleveren.

Klaar voor des start

Zaterdag was de opening met TeamNL (Wesley Aaldering, Bas Klein Haneveld en Michel Hoenson red.). Zondag hebben we onze laatste voorbereidingen getroffen en maandag gaan we van start voor de eerste dag van de zesdaagse. We hebben er zin in en houden jullie op de hoogte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.