“Even wennen maar tevreden!”

De eerste twee proeven waren redelijk zanderig en die gingen goed. De derde proef was met mega veel stenen en tegen een berg, hier viel ik even en verloor ik ongeveer 15 seconden. De vijfde en zesde proef gingen weer goed. Daarna regende het wat en werd het behoorlijk glad op de route. Mijn voorrem ging kapot dus ik heb de laatste twee proeven zonder voorrem moeten rijden. Aan het eind van de dag in het kwartier sleuteltijd de voorrem gemaakt, luchtfilter vervangen en achterband vervangen.

Ook de tweede dag ging goed. Voor mij een zware dag. Vandaag reden we dezelfde route/proeven als gisteren dus dat was goed kapot gereden met bijna 700 deelnemers. Sommige klimmetjes op de route waar we gisteren zo boven reden kwam je vandaag nog maar net boven!

Geen gekke dingen meegemaakt. Alleen mijn koppeling gaf geen druk meer tijdens het inleveren aan het eind van de dag, dus dat moet ik morgenvroeg in de 10 minuten sleuteltijd voor de start nog doen. Morgen krijgen we een nieuwe route en proeven welke we dan donderdag ook rijden. Het schijnt een zware/technische ronde te worden.. Twee verse banden erop dus morgen kan die weer. 👍🏼

Ga naar het verslag van dag 3 en 4!