Bas Klein Haneveld zesde in het ONK Enduro in Walcourt

Bas Klein Haneveld van het Altop Husqvarna team is in de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in het Belgische Walcourt zesde geworden. De rijder uit Vorden kende een moeilijke beginfase maar herstelde zich goed en wist er nog een zesde plaats uit te halen in de E2 klasse.

De organisatie had twee korte proeven uitgezet in een route van ruim 55 kilometer. In het begin ging het wat moeizaam en dit had tot gevolg dat hij gelijk in de eerste proef al wat seconden liet liggen op de concurrentie. Ondanks dat Bas alles gaf wat hij had, was dit moeilijk goed te maken omdat de proeven erg kort waren.

De tijden werden in iedere ronde beter en dit zorgde ervoor dat hij in strijd was om de zesde/zevende positie van de E2 klasse. In de laatste ronde wist Bas nog twee goede proeven te rijden en dit zorgde ervoor dat hij de dag naar tevredenheid af kon sluiten op een zesde plaats en werd hiermee achtste in de scratch.
Op zaterdag 5 oktober gaat het Open Nederlands Kampioenschap enduro verder in Hellendoorn.

Lees hier meer over Bas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.